Zelina - Mendizabal, Jesusmari; Redondo, Daniel (Donostia : Elkar, 2003)
Bada Aragoiko Huescan, Pueyo deitu herrian, ostatu etxe bat. Negu hondar batean, hara joatea egokitu zitzaigun...
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Misterioa; Oporrak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura