Zelina / Jesus Mari Mendizabal "Bizargorri" ; marrazkilaria, Daniel Redondo - Mendizabal, Jesusmari (Xaguxar (Elkar), 2003)
Bada Aragoiko Huescan, Pueyo deitu herrian, ostatu etxe bat. Negu hondar batean, hara joatea egokitu zitzaigun...