Asier eskaileretan behera - Iradier, Leire; Orbe, Alex (Bilbo : Aizkorri, 2003)
Igandea zen. Asier goiz-goiz jaiki zen ohetik, Nerea, aitona eta hirurak ibilaldi bat egiteko. Baina igande hori ez zen besteak bezalakoa. Igande horretan dena zen aldrebes. Asierrek etxebizitzako atea ireki zuen, eta...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura