Asier eskaileretan behera / Leire Iradier ; marrazkiak, Alex Orbe - Iradier, Leire (Mendi sorgindua (Aizkorri), 2003)
Igandea zen. Asier goiz-goiz jaiki zen ohetik, Nerea, aitona eta hirurak ibilaldi bat egiteko. Baina igande hori ez zen besteak bezalakoa. Igande horretan dena zen aldrebes. Asierrek etxebizitzako atea ireki zuen, eta...