Magoaren gatibua / Michel Girin ; itzultzailea, Aitor Arana - Girin, Michel (Ameslari (Ibaizabal), 2003)
De-Del, hamabi urteko neska filipinarra, bere ikuskizuna herriz herri erakusten duen mago bati saldu diote. Beste neska batzuek ere patu bera izaten dute eta Hans Ackefors-ek, egia gordin honekiko sentiberatasuna duen europar batek, haurren esplotazioaren eta trafikoaren atzean dagoen gaizkile-taldea agerian utzi nahi du, poliziarekin batera lan eginez. De-Delen lekukotasuna erabakiorra izango da bere helburua lortzeko.