Klaudia eta baloien sekretua - Arana, Aitor; Campos, Alberto ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2003)
Klaudia neska futbolzalea da, baina neskei futbolean jokatzen uzten ez dieten garaian bizi da. Hala ere, gure neskatoak ahalegin bereziak egingo ditu gurasoei eta mutikoei erakusteko berak ere futbolean egiteko eskubidea duela.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Hezkidetza; Fantasia; Futbola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak