Klaudia eta baloien sekretua / egilea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Alberto Campos - Arana, Aitor (Matxinsalto (Ibaizabal), 2003)
Klaudia neska futbolzalea da, baina neskei futbolean jokatzen uzten ez dieten garaian bizi da. Hala ere, gure neskatoak ahalegin bereziak egingo ditu gurasoei eta mutikoei erakusteko berak ere futbolean egiteko eskubidea duela.