Lotarakoan jateko ipuinak - Ruyer, François; Sarasola, Jose Antonio (Donostia : Ttarttalo, 2002)
Ba al dakizu limonada edan nahi zuen ahuntzaren ipuin harrigarria? Edo Marimuzinena, hostoak baino arinagoa zen neskatoarena? Edo saguzar txiki bihurriarena? Ez a dituzu ezagutzen? Ba, orduan, zabaldu Francois Ruyer trebearen marrazkiez apaindutako liburu polit hau eta goza ezazu ipuin hauekin. Pertsonaia eta animalia jator asko ezagutuko dituzu bertan. Ekin lehenbailehen bidaia zoragarri honi, mendi eta haranetan zehar, herri eta oihanetan barrena, oinez zein hegan. Ez duzu gauza asko behar: ohe bigun bat... eta jateko ipuintxo zoragarri hauek, besterik ez!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Iratxoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura