Artur igelen artean - Joris, Daniel; Dosimont, Gauthier; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2002)
Artur zure adineko mutiko bat da. Ganbaran aurkitu duen liburuxka bati esker, abentura izugarriak biziko ditu. Formula bitxiak irakurriz animalien itxurak har ditzake... Zoaz Arturrekin eta Sammy bere lagunarekin eta ezagutu igelen mundu zoragarria!
7 urte arte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura