Artur eta txoriak - Joris, Daniel; Dosimont, Gauthier; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2002)
Artur zure adineko mutiko bat da. Ganbaran aurkitu duen liburuxka bati esker, abentura izugarriak biziko ditu. Formula bitxiak irakurriz animalien itxurak har ditzake... Zoaz Arturrekin eta Sammy bere lagunarekin eta ezagutu txorien mundu zoragarria!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Txoriak; Animaliekiko maitasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak