Artur eta txoriak / testua, Daniel Joris ; marrazkiak, Gauthier Dosimont ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Joris, Daniel (Arturren metamorfosiak (Ttarttalo), 2002)
Artur zure adineko mutiko bat da. Ganbaran aurkitu duen liburuxka bati esker, abentura izugarriak biziko ditu. Formula bitxiak irakurriz animalien itxurak har ditzake... Zoaz Arturrekin eta Sammy bere lagunarekin eta ezagutu txorien mundu zoragarria!