Basamortuko malkoa - Urretabizkaia, Arantxa; Alemán Amundarain, Josemari (Donostia : Erein, 2001)
Ingurumenarekiko kezka azaltzen duten ipuin sail berri bat da. 4 eta 7 urte bitarteko haurrentzako zuzendutakoa da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Dibortzioa; Ekologia; Gainditzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak