Erlijioak munduan : [animismoa, hinduismoa, budismoa, kristautasuna, islama, sektak] - Gonzalez Garai, Iñaki; Albizu Apaolaza, Xabier; Amundarain, Erramun (Donostia : Gaiak, 1997)
"Erlijioak munduan" liburuan Lurrean eman diren sinesmen erlijioso guztien sorrera, hedapena, sustrai sozialak eta baita sinismen horiek ekarri dituzten ekarpen kultural eta artistikoak ere aztertzen dira. Kronologiak, erlijioen hitz nagusiak eta kuadro konparatzaileak osatzen dute lan bikain hau.
1997/07/22
1997/07/22
Keywords: Antropologia; Erlijioak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak