Hau artea bada__ : hiztegi kritiko gisako arte modernorako gonbitea (II) / [testugileak] Andoni Alonso, Iñaki Arzoz - Alonso Puelles, Andoni (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1997)
"Hau artea bada..." liburuan gure artean hain ezezaguna den arte modernoa aztertze da. Dibulgazio era erakargarrian, Picasso, Cezanne, Gaugin, Miro edota Van Gogh-en obretatik abiaturik, Oteiza, Mendiburu, Arteta eta Txillidaren obretaraino helduko gara, bereziki euskal gazteriarentzat pentsatua izan den hizkeraz.