Hau artea bada__ : hiztegi kritiko gisako arte modernorako gonbitea (I) - Alonso Puelles, Andoni; Arzoz, Iñaki (Donostia : Gaiak, 1997)
"Hau artea bada..." liburuan gure artean hain ezezaguna den arte modernoa aztertzen da. Dibulgazio era erakargarrian, Picasso, Cezanne, Gaugin, Miro edota Van Gogh-en obretatik abiaturik, Oteiza, Mendiburu, Arteta eta Txillidaren obretaraino helduko gara, bereziki euskal gazteriarentzat pentsatuta izan den hizkeraz.
1997/04/30
1997/04/30
Keywords: Arte-hezkuntza; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak