Kosk egiten dut - Mendiguren Elizegi, Xabier; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkarlanean, 2006)
Kosk egitea gustatzen zaion txakur ausart baten historia zirraragarria kontatzen da.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Jeloskortasuna; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak