Kosk egiten dut / egilea, Xabier Mendiguren Elizegi ; marrazkilaria, Jokin Mitxelena - Mendiguren Elizegi, Xabier (Lamia (Elkar), 2006)
Kosk egitea gustatzen zaion txakur ausart baten historia zirraragarria kontatzen da.