Utzi droga hori, kopon! : Paulinaren ametsak eta atsekabeak - Kekulé, Dagmar; Zabaleta, Jon; Zabaleta, Pello (Donostia : Erein, 2001)
Betidanik edan ohi da gazteen artean. Modernoagoa da, ordea, alkoholak eta drogek gure gizartean hartu duten nagusitasuna. Guraso bananduak, seme-alaba noragabetuak, depresioa dira, besteak beste, ondorio. Giro gogor horretan, baina, Paulina sendo, adoretsu eta maitekor ageri zaigu. Blues -bere laguna- kartzelatik itzuli ondoren droga arazo batean nahastuta gertatu da. Atsedenik hartu gabe lagunduko dio Paulinak mutilari.
12 urtetik aurrera (horia)
Das Blaue vom Himmel
Keywords: Drogak; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak