Inguratzen nauena : osatu inguratzen zaituzten gauzekin! - Bruzzone, Catherine; Jayne Church, Caroline; Sarasola, Jose Antonio (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1996)
Nolako jauzia egin dezakezu? Zein da eskolako bromarik gogokoena? Ba al daukazu maskotaren bat etxean? Zer da egitea gehien gustatzen zaizun gauza? Galdera txundigarri hauekin eta beste askorekin bete dezakezu koaderno hau. Kolorez betetako orrialde hauetan xehetasun guztiak idatz ditzakezu zeuri buruz, hasi zeure jaiotzatik eta eskolako gauzekin jarraituz, etorkizuneko zeure asmoetaraino. Egizu zeure oroigarri liburua inguratzen zaituzten gauekin!
1996.03.13
Haur Hezkuntza
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak