Hiru adiskideak - Viana, Mercé; López Domínguez, Xan; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Hada maitagarria, aingira eta izurdea ibilaldi bat egitera joan dira: Itsasoko gauza ezkutuak aurkitu nahi dituzte.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: El tres amics
Keywords: Adiskidetasuna; Magia; Arrainak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura