Kamile ez dago jostailuak uzteko prest - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2006)
Gaur arratsaldean Aitzol eta Oihane Kamileren etxera joan dira jolastera. - Elkarrekin jolasteko zure jostailuak utzi behar dizkiezu lagunei- azaldu dio amak
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Giza harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jostailuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura