Kamile ez dago jostailuak uzteko prest / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2006)
Gaur arratsaldean Aitzol eta Oihane Kamileren etxera joan dira jolastera. - Elkarrekin jolasteko zure jostailuak utzi behar dizkiezu lagunei- azaldu dio amak