Ikusten dudana / M. Dolors Pellicer ; irudiak, Olga Pérez ; itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak - Pellicer, M.Dolors (Letra magikoa (Erein), 2005)
Gaur urtebetetzea dut, eta handia nola naizen, gauza asko ikusten ditut.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.