Begira zer hots duen - Pellicer, M.Dolors; Nigot, Marie; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Peparen aita erdi gortuta geratu da, gaizki sendatutako mantar baten ondorioz. Gaur sendagilearengana doaz, ikusi dezan. Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Como soa
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura