Unax eta Hodeitxu - Muguruza, Iñigo (Donostia : Erein, 2004)
Unax eta Hodeitxu; Hodeiekin beste mundu batzuetara bidaiatzen zuen mutikoaren istorioa.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Giza jokabidea; Eskola; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak