Beñat eta behia lau hankatan sabaian - Gouichoux, René; Claveloux, Nicole (Irun : Alberdania, 2004)
Beñat marrazten ari da. Halako batean, burua jaso, eta behi bat ikusi du sabaian lau hankatan. -Ez ahal zara eroriko! -esan dio Beñatek-, zure azpian nago eta. -Baina nor uste duzu naizela? -erantzun du.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Barnabé et la vache qui marchait au plafond
Keywords: Behiak; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak