Beñat eta behia lau hankatan sabaian / René Gouichoux ; [ilustrazioak] Nicole Claveloux - Gouichoux, René (Alberdania, 2004)
Beñat marrazten ari da. Halako batean, burua jaso, eta behi bat ikusi du sabaian lau hankatan. -Ez ahal zara eroriko! -esan dio Beñatek-, zure azpian nago eta. -Baina nor uste duzu naizela? -erantzun du.