Jack Telmo eta zirkulu magikoa - Fernández, Juan José; Arratibel, Miren (Donostia : Erein, 2005)
Hau da Webook munduaren lehen historia. Bertan, Art¬urkek, Jack Telmoren eskutik, Ziberrespaziora eramango gaitu. Jack bere amona Petrarekin bizi da Santa Klara uharteko faroan, eta ez zaio burutik pasatzen bere patua amonak kontserbak egiteko erabiltzen duen antibirus informatikoarekin loturik dagoenik; izan ere, antibirus horrekin Jack Telmok Webookak deskubrituko ditu eta Anemona Korporazio gaiztoaren kontra borrokatuko da, zeina pirtata informatikoen erakunde sekretua baita.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Informatika delituak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura