Kristinaren sekretua - Alapont, Pasqual; Botella, Alberto; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2004)
Nahi duzu Kristinaren sekretua zein den jakin? Zer egiten duen, zer esaten duen, zer irudimen erabiltzen duen?Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak