Harry Potter eta Fenixaren Ordena - Rowling, J. K.; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar ; [Bartzelona] : Salamandra, 2004)
Harry Potterren bosgarren liburua da Harry Potter eta Fenixaren ordena, oraingoan ere Iñaki Mendigurenek euskaratu duena. Harryk eta bere lagunek bosgarren ikasturtea hasi behar dute Hogwartseko Azti eta Sorgin eskolan. Gazte nerabe bihurtu dira. Maitasunak, adiskidetasunak eta gaztetasunean lehentasuna duten gaiek hartu dute protagonismoa liburu honetan.
12 urtetik aurrerra (horia)
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Keywords: Fantasia; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak