Xola eta Angelito - Atxaga, Bernardo; Valverde, Mikel (Donostia : Erein, 2005)
Xola lagun baten baserrira joan da, eta hango txakurraren eraginpean erabat aldatzen da gure Xola sinpatikoaren izakera. Erabat egin zaigu jatortu, hizkeran eta beste...
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Hezkidetza; Zakurrak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak