Xola eta Angelito / Bernardo Atxaga ; marrazkiak, Mikel Valverde - Atxaga, Bernardo (Holaxe bizi da Xola (Erein), 2005)
Xola lagun baten baserrira joan da, eta hango txakurraren eraginpean erabat aldatzen da gure Xola sinpatikoaren izakera. Erabat egin zaigu jatortu, hizkeran eta beste...