Haur zeru-lurtarra - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2004)
Eta gertatu zen, egun batean, Argiak eta Ilunak ikusi egin zutela elkar, han, zeruaren eta lurraren tartean. Esan zuen batek: -Zein uluna zaren zu! Eta erantzun besteak: - Eta zu zein argia! Eta, tximista batean, maitemindu egin ziren.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura