Haur zeru-lurtarra / [testua] Pello Añorga ; [marrazkiak] Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Birundan (Elkar), 2004)
Eta gertatu zen, egun batean, Argiak eta Ilunak ikusi egin zutela elkar, han, zeruaren eta lurraren tartean. Esan zuen batek: -Zein uluna zaren zu! Eta erantzun besteak: - Eta zu zein argia! Eta, tximista batean, maitemindu egin ziren.