Zugan pentsatuko dut - Llobet, Gloria; Olano, Antton (Donostia : Elkar, 2008)
Bartzelonako ahaide urrun batzuengana bidaliko dute Aline neskatxa frantziarra uda pasa; Jordi eta Andreak, ordea, ez dute batere ondo hartuko beren planak zapuztera datorren lehengusina. Dena dela, Mediterraneoko hondartza-giroak uste ez bezalako ondorioak eragin ditzake... Hiru gazteek nork bere ikuspegitik txandaka idatzita, erritmo bizia eta istorioaren sinesgarritasuna lortzen ditu egileak.
12 urtetik aurrera (horia)
Pensaré en tu
Keywords: Oporrak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Senideak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura