Zugan pentsatuko dut / Glòria Llobet ; itzultzailea, Antton Olano - Llobet, Gloria (Bihotz-taupadak (Elkar), 2008)
Bartzelonako ahaide urrun batzuengana bidaliko dute Aline neskatxa frantziarra uda pasa; Jordi eta Andreak, ordea, ez dute batere ondo hartuko beren planak zapuztera datorren lehengusina. Dena dela, Mediterraneoko hondartza-giroak uste ez bezalako ondorioak eragin ditzake... Hiru gazteek nork bere ikuspegitik txandaka idatzita, erritmo bizia eta istorioaren sinesgarritasuna lortzen ditu egileak.