Pirtzina zilborrean - Kazabon, Antton (Donostia : Elkar, 2007)
Aitor eta Joana bai eta ez, ez eta bai dabiltza telefonoz, beren arteko harremana konpondu ezinik: Joanak maite du, baina pikutara bidali nahi du; Aitorrek, berriz, eutsi nahi dio Joanari, baina ez du galdu nahi Irati. Eta Iratiren deia iristen zaio orduan Aitorri. Zer egin? Lehenengo eleberri telefonikoa asmatu du Antton Kazabonek, gazteen mundua zein ongi ezagutzen duen erakutsiaz beste behin.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak