Aire beltza - Fernández Paz, Agustín; Izagirre, Koldo (Donostia : Elkar, 2006)
Psikiatriko batean dago Laura Novo, inguruari sorgor eta guztiaz ahazturik. Mediku gazte batek haren arimaren baitan sartzea lortuko du, baina ez batak ez besteak sumatzen dute errealitate ezezagun eta izugarri bati zabaldu diotela atea...
12 urtetik aurrera (horia)
Aire negro
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura