Otsoak hormetan - Gaiman, Neil; Mckean, Dave (Bilbao : Astiberri, 2004)
Badira hots susmagarriak, herrestariak, kirrinkariak, hormetatik ateratzen direnak. Lucy ziur dago otsoka bizi direla etxeko hormetan -eta, guztiek esaten dutenez, otsoak hormetatik atereaz gero, akabo guztia-. Familiak ez dio sinesten. Eta orduan, egun batean, otsoak hormetatik atera dira. Baina ez da guztiaren akaboa. Aitzitik, Lucyren otsoekiko borroka hasi baino ez da egin. Dibertimendu bitxia, barregarria eta zoragarriro beldurgarria.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: The Wolves in the Walls
Keywords: Otsoak; Beldurra; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura