Ustez aitona - Bordons, Paloma; Rovira, Francesc; Gillenea Mujika, Idoia (Sondika : Giltza, 2004)
Lolak bederatzi urte ditu eta bakarrik bizi da amarekin. Bere amak teatroan lan egiten du. Egun batean gizon zahar batek tinbrea jo zuen. Gizonak bere amaren aita zela esan zuen, beraz, Lolak bere aitona zela uste zuen. Aitonak maleta beltz bat zuen. Aitonak polizia entzuten zuenean oso urduri jartzen zen... Amaiera jakin nahi baduzue liburua irakurri beharko duzue.
10 urtetik aurrera (berdea)
Mi abuelo el Presunto
Edebé Haur Literatura Sariko irabazlea
Keywords: Amona-biloben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura