Shanba : Angolako ipuinak - Neto, Pedro; Tellaetxe, Julian; Tellaetxe Isusi, José A.; Olano, Antton (Bilbao : Desclée De Brouwer, 2004)
Elkartasuna eta maitasuna, bekaizkeria eta gorrotoa, onginahizko edo gaizkinahizko sentipen unibertsalak dira. Angolako ipuin hauetan agertzen diren gizakiak eta izakiak, iratxo, pizti eta mamuak ere sentipen horiek bultzaturik jokatzen dute bizitzaren eta heriotzaren arteko muga lausoan, imajina ditzakegun balentriarik laudagarrienak eta bilaukeriarik doilorrenak eginez.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Afrika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura