Zatoz lehenbailehen! - Genua, Enkarni; Lucas, Jesus (Donostia : Erein, 2004)
Kanpotik datorren umeari zein jarrera ona egin zaion. Gero eta gehiago dira gure familietan halako umeak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Familia harremanak; Adopzioa; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak