Rosaren amona - Lluch, Enric; Durán, Cristina; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2004)
Rosaren amona xahar-xaharra da, eta oso historia politak kontatzen ditu.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Keywords: Amona-biloben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura