Igela - Lluch, Enric; Miquel, Gerard; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Maria, aita eta ama txango bat egitera joan dira Instingadira, eta igel bat topatu dute. Printze sorgindua ote?Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Keywords: Familia harremanak; Igelak; Printzeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak