Rakel beldur da - Fernández Paz, Agustín; Seoane, Marina; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2004)
Munstro bat ikusi duela iruditzen zaion bakoitzeko Rakelek esnatu egiten du bere ahizpa Tina.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Raquel ten medo
Keywords: Haurren beldurra; Senideak; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak