Laura eta saguak - Fernández Paz, Agustín; Moral, Rocío del; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Lauraren etxean sagu bat dabil. Badirudi gurasoek hil egin nahi dutela; Laurak, berriz, haren adiskide izan nahi du. Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
3-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Laura e os ratos
Keywords: Adiskidetasuna; Saguak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura