Bittor ibilaldi bat egitera - Alapont, Pasqual; Armand (Armand González); Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2005)
Bittor bere gurasoekin mendian ibilaldi bat egitera doa. Baina ez dakite nolako ezustekoak topatu behar dituzten han.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Naturarekiko maitasuna; Familia harremanak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txangoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura