Bittor ibilaldi bat egitera / Pasqual Alapont ; irudiak, Armand González ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak] - Alapont, Pasqual (Letra magikoa (Erein), 2005)
Bittor bere gurasoekin mendian ibilaldi bat egitera doa. Baina ez dakite nolako ezustekoak topatu behar dituzten han.Lehen mailako idazle puntakoenak idatzitako letra magikoak dira sail honetan aurkituko direnak. 4-6 urte bitarteko umeak esku artean ibili eta irakurtzeko, begiratu eta gozatzeko. Eskuizkribuan eta letra larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia aurkituko duzue. Sail hau osatzen duten 20 liburuak euskaraz, gailegoz, katalaniaz eta gazteleraz argitaratu dira aldi berean.