Amonaren etxera noa - Westera, Bette; Diederen, Suzanne; Igerabide, Juan Kruz ([Euba] : Ibaizabal, 2004)
Moxe eta bere hartz txikia amonaren etxera joan dira, gonbidatuta. Hartza izuturik dago, zeharo izuturik; etxea arriskutsua iruditzen zaio, armiarma ikaragarri bat ikusi baitu. Hatz bat mugitzeko ere beldurrez dago!
4 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Welterusten, beer baboen
Keywords: Aitona-amonak eta bilobak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak