Amonaren etxera noa / [testua] Bette Westera ; [marrazkiak] Suzanne Diederen ; [itzulpena, Juan Kruz Igerabide] - Westera, Bette (Ibaizabal, 2004)
Moxe eta bere hartz txikia amonaren etxera joan dira, gonbidatuta. Hartza izuturik dago, zeharo izuturik; etxea arriskutsua iruditzen zaio, armiarma ikaragarri bat ikusi baitu. Hatz bat mugitzeko ere beldurrez dago!